Pizzeria Oss

Ervaringen van onze gasten

Nog steeds ons favoriete Italiaanse restaurant. Gezellig ingericht, prima service en bovenal lekker eten.

Pizza

Een Italiaans restaurant zonder pizza zou zijn naam niet waardig zijn. Bij ons kunt u genieten van de meest authentieke en verse pizza’s. Al onze pizza’s zijn handgemaakt van het deeg tot de topping. Traditionele Italiaanse pizza’s zoals deze horen te smaken. Met een ruime keuze uit vegetarische pizza’s en traditionele pizza’s hebben wij bij Da Antonio voor iedere smaak en voorkeur een heerlijke pizza op het menu staan.

Sea food

Onze visgerechten worden met de grootste zorg door onze chef samengesteld en bereid. Met altijd dagverse producten en een creatieve twist zullen onze visgerechten bij iedere visliefhebber goed in de smaak vallen. U kunt proeven dat wij bij Da Antonio onze gasten een unieke smaakervaring willen geven. Italiaanse gerechten zoals ze horen te zijn, met extra aandacht en fantasie van onze chef!

Pasta

Een ruime keuze uit traditionele Italiaanse pasta’s. Van de klassieke bolognese tot de meest originele pastagerechten met bijvoorbeeld schelpdieren of kreeft. Bent u een echte pasta liefhebber? Kom dan zeker eens langs bij Da Antonio en laat u verrassen door onze uitgebreide keuze uit pasta’s. Uiteraard bereiden wij elke dag vers, met de hand het lekkerste pastadeeg voor u en worden alle pasta’s bereid met dagverse producten.

Da Antonio – Pizzeria Oss

Op zoek naar een authentieke Italiaanse Pizzeria in Oss?
Dan moet u bij ristorante Da Antonio zijn. Wij bereiden elke dag de meest verse Italiaanse pizza’s voor u.

Authentieke pizza’s bereid in een Italiaanse pizzeria

Een goede traditionele pizza begint bij het pizza deeg. Bij Da Antonio bereiden wij elke dag vers het pizzadeeg voor u. Het pizza deeg is een van de belangrijkste, zo niet het belangrijkste ingrediënt van een traditionele Pizza. Onze chef besteed dan ook veel aandacht aan het bereiden van het deeg, en is continu op zoek naar perfectie. Wij zouden geen pizzeria zijn als we geen handgemaakte topping hadden. Daarom worden al onze toppings volgens traditioneel recept met de hand en dagvers voor u bereid.

Een pizzeria met ruime keuze

Bij Da Antonio heeft u een ruime keuze uit traditionele en originele pizza’s. Onze menukaart is zeer uitgebreid als we het over pizza’s hebben. Laat uzelf eens verrassen door een van onze huispizza’s te kiezen. Of geniet van klassieke pizza’s zoals deze in de originele Italiaanse Pizzeria bereid worden.

Italiaanse specialiteiten

Naast onze pizza’s kunt u bij Da Antonio van een breed aanbod aan andere Italiaanse specialiteiten genieten. Onze chef heeft de Italiaanse keuken in zijn bloed zitten. Laat uzelf verrassen door onze uitgebreide menukaart en traditionele Italiaanse specialiteiten met hier en daar een persoonlijke “twist”.
Nieuwsgierig geworden? Kom eens langs, wij zien u graag binnenlopen. Of bekijk onze menukaart alvast eens om een indruk van ons restaurant te krijgen.

Italiaanse sferen
Naast de smaken, geniet u bij Da Antonio ook van de gezellige sferen zoals we deze in Italië terug kunnen vinden. Ons restaurant kent een authentieke ongedwongen sfeer waar u zich helemaal op uw gemak zal voelen. Kom het eens ervaren, en overtuig uzelf van de kwaliteit en de gezelligheid van Da Antonio in Oss.